• Recenze
    • Vybavení
    • Ubytování
  • Tipy a triky
  • Česko
  • Evropa
    • Irsko
    • Malta
    • Nizozemsko
    • Německo
    • Portugalsko
    • Rakousko
    • Skandinávie
    • Slovinsko
    • Španělsko
  • Kanada
    • Cestování a zážitky
    • Praktické informace
    • Škola
    • Ostatní
  • Mexiko
  • Srí Lanka
  • Mapa příspěvků
  • Seznam článků
  • O nás
    • Autoři
    • Kde jsme už byli
  • Mapa příspěvků
  • Seznam článků
  • O nás
    • Autoři
    • Kde jsme už byli
Facebook Instagram
S baťůžkem
  • Recenze
    • Vybavení
    • Ubytování
  • Tipy a triky
  • Česko
  • Evropa
    • Irsko
    • Malta
    • Nizozemsko
    • Německo
    • Portugalsko
    • Rakousko
    • Skandinávie
    • Slovinsko
    • Španělsko
  • Kanada
    • Cestování a zážitky
    • Praktické informace
    • Škola
    • Ostatní
  • Mexiko
  • Srí Lanka
Domů » Kanada » Cestování a zážitky » Ochutnávka Natto od našeho kamaráda
Cestování a zážitky

Ochutnávka Natto od našeho kamaráda

Pavel Petr 14.4.2013 jídlo, natto, peklo

Našeho kamaráda Masashiho jsme se zeptali asi před 14 dny, co to je Natto. A on nám všechno ochotně vysvětlil. Řekl, že jestli jsme to nikdy nejedli, ani nevíme co to je, tak to musíme ochutnat. Že to bude pro něj sranda.

A světe div se, dnes přišel den D. Abyste věděli, tak Natto je japonské tradiční jídlo ze sóji fermentované pomocí bakterií. Je to tradiční pokrm, který se jí na snídani a je podávaný s rýží. Respektive rýže, a na ní položené Natto. Více o Natto si můžete přečíst na stránkách wikipedie. A hrozně to smrdí. Smrdí to tak, jako kdybyste fotbalistovi po dvouhodinovým tréninku sundali fusekle a povařili je ve vodě. Něco na ten způsob. Je to fakt peklo. Masashi měl pro každého jednu pixlu, ale s úctou jsme odmítli a zůstali jen u ochutnávky z jednoho platíčka.

Přechozí příspěvek Knihovna, aneb kde trávíme volný čas
Další příspěvek Některé kulturní rozdíly

O autorovi

Pavel Petr

Ekonom se zájmem o cestovaní, turistiku, horolezectví, geocaching a blogovaní. Silně ovlivněn minimalismem a stále naivní optimista.

Související články

  • Green Leaf Asian Salad - mlaskačka.

    Malajská restaurace Banana Leaf

    22.12.2013
  • Řecká restaurace Taki’s Taverna

    17.12.2013
  • Sekce s překápkem

    Kavárna ve Vancouveru, to není jen Starbucks

    15.12.2013
  • Muzeum antropologie

    Muzeum antropologie – originální totemy

    9.12.2013
  • Zátiší v Brassneck Brewery

    Brassneck brewery: hipstervar

    26.11.2013
  • Interiér Salam Bombay

    Salam Bombay – indická kuchyně po několikáté

    16.11.2013
  • Vietnamská restaurace The Red Pagoda

    4.11.2013
  • Steamworks Brew Pub a večerní focení

    30.10.2013
  • Procházka ke Granville Island Brewing

    14.10.2013

4 komentářů

  1. Pavel & Katka
    22.4.2013 at 17:42

    To jsme rádi. Ochutnali, ale znova do toho nejdeme. Vypadáme podvyživeně jo ? :D

  2. Kamuna
    19.4.2013 at 2:48

    Fakt jste mě pobavili :D
    Ale tak zase můžete říct, že jste to ochutnali! I když už zjev mi říkal, že to nepude…
    Doufám, že tam máte co jíst :)

  3. Daniela Hanzlíková
    17.4.2013 at 3:19

    No podle toho, jak se Káťa tváří, už teď vím, že to nikdy ochutnat nechci :)

  4. Pingback: Páteční procházka Stanley Parkem - S baťůžkem.cz

Odpovědět

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Štítky

aplikace autem banka bydlení crazy canadian people doprava hory hotel hrad ILAC jídlo kuchyně světa kultura letenky město North Vancouver oblečení outdoor panorama pevnost pivníček pivovar pivínko první dojmy práce před odletem příroda přístav recenze restaurace rozhledna seriál o práci starbucks start ubytování vancouver vhodné i pro děti video vybavení výlet zahrada začátek zámek Šumava škola